Stefan Bendtsen, der er daglig leder på Hotel Smedegården, har aldrig fortrudt, at han valget at forpagte netop det hotel. Montører og weekendgæster sikrer god belægning hele året.
Copy link address
Cecilie Bisgaard cebpe@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Stefan Bendtsen har været på Hotel Smedegården i 28 år - og han har ingen planer om at holde lige foreløbig. Foto: Jørgen Kirk. -
Daglig leder Stefan Bendtsen bruger selv en stor del af dagen i køkkenet. - Markedsføring er ikke min stærke side, men at skrælle kartofler - det har jeg forstand på, siger han. Foto: Jørgen Kirk. -
Sidste år solgte Stefan Bendtsen hotellet til lokale erhvervsfolk. - Så er hotellet fremtidssikret for virksomhederne, der har gæster til at overnatte her. Det er nemmest at finde en forpagter, siger han. Foto: Jørgen Kirk. -
- Det betyder noget for virksomhederne, at der er mulighed for mad til møderne og overnatning ikke langt fra dem, siger Stefan Bendtsen. Foto: Jørgen Kirk. -
Daglig leder Stefan Bendtsen bruger selv en stor del af dagen i køkkenet. - Markedsføring er ikke min stærke side, men at skrælle kartofler - det har jeg forstand på, siger han. Foto: Jørgen Kirk. -
Sidste år solgte Stefan Bendtsen hotellet til lokale erhvervsfolk. - Så er hotellet fremtidssikret for virksomhederne, der har gæster til at overnatte her. Det er nemmest at finde en forpagter, siger han. Foto: Jørgen Kirk. -
- Det betyder noget for virksomhederne, at der er mulighed for mad til møderne og overnatning ikke langt fra dem, siger Stefan Bendtsen. Foto: Jørgen Kirk.